Couriers Go Green

Transformarea strategiei într-una sustenabilă

Operațiuni de Curierat și Transport

Încorporarea practicilor durabile în operațiunile de afaceri poate fi un factor de schimbare, nu doar pentru mediu, ci și pentru compania dumneavoastră. O abordare mai sustenabilă vă poate ajuta să reduceți amprenta de carbon, să vă aliniați afacerea la obiectivele globale de sustenabilitate, să vă îmbunătățiți reputația și să economisiți. De asemenea, poate crea oportunități de colaborare și relaționare cu alte organizații și poate poziționa compania dumneavoastră ca lider în industrie. Investind în operațiuni sustenabile, puteți deschide calea pentru un viitor durabil și de succes, contribuind în același timp la o planetă mai sănătoasă.

Principalele rezultate ale sondajului COURIERS GO GREEN:

1. Aproape 75% dintre respondenți dețin cunoștințe generale despre politica UE de tranziție către sustenabilitate a transportului și logisticii. Totuși, există o deficiență în transferul de cunoștințe de la UE către statele membre.

2. Majoritatea respondenților găsesc implementarea politicii de sustenabilitate pentru transport și logistică a fi foarte importantă și necesară pentru atingerea sustenabilității în operațiuni.

3. Obstacolele principale ale tranziției către susteabilitate pentru organizații de curierat/poștale/de livrare includ vechimea și condiția flotelor și parcurilor de transport, tranziția scăzută către combustibili „verzi” și către vehicule ecologice, și planificare strategică insuficientă precum și know-how deficitar pentru management și monitorizare.

4. Dintre organizațiile participante, aproximativ 30% nu dețin o strategie de sustenabilitate, 50% nu dețin o schemă de instruire pentru tranziția către sustenabilitate și 60% nu dețin o schemă de certificare pentru competențe „verzi”.

Creșteți adevăratul potențial al afacerii dumneavoastră și deschideți calea către un viitor mai sustenabil. Permiteți-ne să vă ajutăm să creați o afacere mai conștientă de mediu. Faceți primul pas astăzi!