Couriers Go Green

Stratégiai Tervezés Zöld Keretrendszer Eszköztár

Az Eszköztár egy több komponensből álló platform, amely a futár-, postai és szállítmányozási vállalatokat, szolgáltatókat segíti zöld stratégiájuk kidolgozásában vagy felülvizsgálatában. Alapja a Couriers Go Green módszertan, különböző forrásokat és információkat integrál, melyeket e cégek felhasználhatnak egy erős, stabil és hosszú távú stratégia kialakításához.

Stratégiai tervezés: A platform módszertant biztosít a futár-, postai és szállítmányozási cégek számára zöld stratégiájuk kidolgozásához vagy frissítéséhez, amelynek célja a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése és a fenntarthatóság fokozása.

Eszköztár funkciók: Többkomponensű platformot kínál különböző forrásokkal és információkkal, amelyek támogatják a vállalatokat a környezetbarát gyakorlatok bevezetésében.

Célcsoport: Az eszköztár a futár-, postai és szállítmányozási ágazat vezérigazgatói, vezetői, igazgatói, környezetvédelmi tisztviselői és üzemeltetési vezetői számára készült.

Oktatási szempont: A felhasználók fenntartható gyakorlatokkal kapcsolatos oktatására és a környezettudatos döntések meghozatalához szükséges ismeretek közvetítésére helyezi a hangsúlyt.