Couriers Go Green

TOOLBOX Planificare Strategică de Sustenabilitate a Cadrului de lucru

TOOLBOX este o platformă cu mai multe componente concepută pentru a ajuta furnizorii de servicii de curierat, poștale și de livrare să își dezvolte sau să își revizuiască strategia de sustenabilitate. Aceasta se bazează pe metodologia Couriers Go Green și integrează diverse resurse și informații pe care aceste companii le pot folosi pentru a crea o strategie puternică, stabilă și de lungă durată.

Planificare Strategică: Platforma oferă o metodologie pentru dezvoltarea sau actualizarea strategiilor de sustenabilitate a serviciilor de curierat și de livrare, cu scopul de a reduce emisiile de carbon și de a îmbunătăți sustenabilitatea.

Caracteristici TOOLBOX: Oferă o platformă cu multiple componente cu resurse variate și informații pentru a susține companiile în implementarea practicilor sustenabile.

Utilizatorii țintă: Toolkit-ul este proiectat pentru CEO, manageri, directori, ofițeri de mediu și manageri de operațiuni din industriile de curierat și de transport

Aspectul Educațional: Se pune accentul pe educarea utilizatorilor cu privire la practicile sustenabile și pe furnizarea de cunoștințe pentru a lua decizii responsabile din punct de vedere sustenabil.